Nyheter

Anlita en personlig tränare

När du väljer den perfekta personliga tränare, det finns ett antal saker att tänka på innan du anställer en. Detta gäller särskilt om du planerar att resa med din tränare eftersom det kommer att bli nödvändigt att resa med dem för att komma igång och alla träningspass. Tanken är att hitta en tränare som är på ditt lokal gym, eller är till och med en stad bort, för att säkerställa att allt går smidigt och effektivt.

En av de första sakerna att tänka på när du anställer en personlig tränare är om de erbjuder någon typ av försäkringsskydd. Var noga med att begära information om deras försäkringsskydd och deras undantag samt alla typer av risker såsom kroppsskada. En erfaren tränare bör kunna göra några rekommendationer om vilken typ av försäkring de erbjuder, men se till att ställa några frågor du kan ha om försäkring och eventuella särskilda krav som kan associeras med den personliga tränare.

En bra personlig tränare bör veta när det är dags att gå ner i vikt och hjälpa dig att minska mängden vikt du sätter på innan din första träning. Se till att du har detaljerade mål som du exakt kan definiera och ge information om hur du kommer att nå dessa mål. Det är också viktigt att du utvecklar en tidsram, så din tränare har en känsla av när du behöver för att nå vissa milstolpar. Kost och träning är lika viktig vid viktnedgång.

Hur du hittar rätt person

Om du känner någon som är en personlig tränare, är detta ett bra sätt att hitta en bra person att arbeta med. Försök att intervjua flera olika tränare och avgöra vilken som skulle vara bäst för dig, baserat på personlighet, erfarenhet, fitness mål, m.m. Fråga dem om deras meriter och kontrollera med din lokala medicinska styrelse för att se till att de är licensierade att utöva sitt yrke i ditt område.

Innan du fattar ett beslut, se till att du helt förstår de ekonomiska detaljerna i samband med att få en personlig tränare. Kom ihåg att den genomsnittliga kostnaden för en heltid personlig tränare varierar per gym.  Denna kostnad varierar kraftigt beroende på om du just har börjat eller om du planerar att lägga till mer styrketräning till din regim.

Glöm inte att inkludera kostnaden för ytterligare utrustning eller produkter som du kan behöva använda under din träning. I de flesta fall måste du köpa ett specifikt par skor eller handskar och du måste också köpa kläder som är bekväm för både dig. Du kan också behöva betala för en garderob för att hålla dina kläder redo för användning vid behov.

En annan viktig aspekt av planering är den typ av träning rutin du vill följa. De flesta människor gillar inte den typiska, back-to-back uppsättningar, eller intensiva rutiner som används för viktminskning. Vissa människor föredrar sin träning för att vara mer variation, inklusive motion som kommer att kräva muskelbyggande och förstärkning.

Som ni kan se, när det gäller att anställa en personlig tränare, det finns flera saker att tänka på. Innan du anställer en tränare, få så mycket information som möjligt. Jämför priser, ta reda på om deras meriter, och kolla in deras potentiella resultat i gymmet.

ÄR du intresserad av träning är denna sida värd att besöka