Nyheter

Börja med kampsport – testa karate

Karate var ursprungligen ett sätt att utveckla självförsvar för samurajkrigare, men konsten togs upp av västerlänningar som praktiserade det som en kampsport. Karate är en gammal konst med uråldrig början. Det är verkligen består av flera olika kampsporter, var och en med sin egen unika uppsättning tekniker.

Karate fick sitt namn efter en man vid namn K’an, som var en student av den traditionella kinesiska stilen i Kung Fu, som är välkänd för människor idag. Han ville skapa en modern kampsport, en som var mindre inriktad på slående och sparkar. K’ans filosofi är att Karate ska ha en balans mellan skärning, stansning och brottning. K’an var också intresserad av att utveckla en metod för självförsvar, så han kombinerade de olika stridsmetoderna i kung fu och orientaliska stridsstilar till en ny stil. Kampsport utvecklats i Kina och Japan under tusentals år, och man tror att karate började i Kina för tusentals år sedan. Karate spreds ut av japanerna. Karate var en färdighet som fördes vidare från generation till generation, ungefär som många av de andra japanska konsterna var. Konsten spred sig till andra delar av Asien, såsom Korea och Japan, och slutligen hamnade i Amerika. I Amerika utvecklades karate från sina ursprungliga rötter i den gamla kung fu-fightingstilen.

Tränar varje kroppsdel

Karate stil var ursprungligen en kamp stil. Som en kampsport, karate är mycket unik i att den använder varje del av kroppen för att utföra en teknik. Det är inte bara en stil där du koncentrerar dig på sparkar och slag. Karate används som en kampsport främst för självförsvar tekniker. Karate är ingen sport. Det används för självförsvar och ett sätt att undervisa de mer stridslystna aspekterna av kampsport. Förr i tiden undervisades Karate i kampsport skolor, men idag är konsten mer populär genom DVD och videoinstruktion, vilket är ett enklare sätt att lära sig än en klassrumsmiljö.Karate är en av de mest spridda kampsporter i världen idag. I Amerika anses det vara en sport eller motion snarare än en kampsport. Men Karate är en stridssport. Med andra ord kommer du att slåss mot andra människor i en riktig kamp.

Karate är eastern martial arts som blir mer populär i väst som ett sätt att få kondition. Karate kan göras på egen hand, men träning och arbete kan vara tungt. Vissa studenter väljer att delta i turneringar, och vissa instruktörer har tagit sina egna liv öva Karate. Det är därför Karate har ett rykte om sig att vara en mycket aggressiv kampsport. Om du är en person som är stolt över sin fysiska kondition, då Karate skulle vara ett bra alternativ för dig. Karate, kampsport är en mycket intensiv sport som du kan delta i i din egen takt. Det kan vara mycket intensiv, eftersom kampsporter i Karate är mycket aggressiva. Det är definitivt inte för fega. Det finns en bestämd fara med när man lär karate. Men om du gör lite forskning innan du registrerar dig i någon klasser, kan du vara säker på att du hittar rätt träning och fysisk konditionering för att få dig igenom din Karate karriär med minsta möjliga risk.

Besök thelove.se för vidare information.