Nyheter

Åka buss till San Francisco

Att resa till San Francisco som har sina egna unika traditioner och seder. Att resa igenom området kring bukten  i San Francisco, där den bästa utsikten och vyerna  finns. Det bästa sättet att resa runt i staden är att åk det lokala kollektivtrafiksystemet som kallas California Zim Bus Route.  Trimet är faktiskt ett välkänt transportföretag i San Francisco som tillhandahåller olika transportsätt i hela staden till människor som behöver dem.

Det finns två viktiga busslinjer som går igenom  San Francisco det inkluderar 11th Street service och Market Street service. Den 11: e Gatan rutten är den längsta och mest omfattande vägen busslinjen tar, som passerar genom sju olika städer och två stora län inklusive Alameda och Contra Costa. Den andra busslinjen  är 17th Street Service, denna tjänst förbinder tjugotvå olika områden i San Francisco. De flesta av rutterna ligger i söder, särskilt runt Marina District.

Olika bussbolag  erbjuder också en mängd olika resor till andra städer som Oakland, San Jose, Santa Clara och San Mateo. San Francisco rutter är mer omfattande och många av dem ansluter till andra städer. De har också kopplingar till andra delar av landet.

Om du vill resa mellan de två städerna San Francisco och Oakland, är att åka med en busslinjen vägen att gå. Detta buss system går längs Market Street och 10th Avenue i San Francisco. Resenärer kan resa från San Francisco till Oakland genom att hoppa på bussen från Market Street och resa till nordvästra hörnet av Embarcadero för att nå korsningen mellan Sansome Street och Larkin Street. Ingången till kreditstoppet ligger på Sansome i det sydöstra hörnet av korsningen. En andra väg från San Francisco till Oakland är 11th Street service. Det går längs Market Street och 10th Avenue i San Francisco. Passagerarna kommer att behöva hoppa på spårvagnen på market och följa den norrut på marknaden. Spårvagnarna går mellan Embarcadero och Market Street längs Embarcadero och direkt under Golden Gate Bridge.

Olika reserutter

En mycket populär väg från San Francisco till Oakland är 30th Avenue tjänst som går genom Sloat området, som ligger mellan 40: e och 41: a gatorna. Denna rutt är mycket populär eftersom det är nära till färjeterminalen där människor kan åka över för att komma till San Francisco. Och eftersom detta är ett stort affärsdistrikt, spårvagnshållplatserna längs vägen kan hittas längs sidan av Stanyan Street korsningen där många kommersiella och detaljhandelsföretag finns. En rutt från San Francisco till Oakland är Monterey Street service. Denna rutt går förbi Finansdistriktet och sedan fortsätter norrut till Oakland. Resan tar cirka två timmar och är en underbar åktur för att få lite välbehövlig avkoppling samtidigt som man kan se det vackra centrum distriktet och Bay Bridge, som ligger direkt på San Francisco vattnet.Med denna typ av resor finns det några saker som du behöver göra innan din resa. En av dessa är att veta namnet på varje gata du kommer att resa igenom och adressen till varje fastighet du kommer att besöka när du är i San Francisco eller Oakland. En annan sak du behöver göra är att förbereda dig för den trafik du kommer att stöta på när du är i San Francisco eller Oakland. Du bör ha en stor resväska eller stor väska med dig som kommer att kunna hålla alla dina tillhörigheter när du reser i en av dessa två städer.

En resenär bör också planera sina resor i förväg så att de inte går miste om de stora saker om San Francisco har att erbjuda. Till exempel bör de besöka Galleria Mall och Fashion District för att kolla in de saker som San Francisco har att erbjuda. Dessutom skulle det vara trevligt att hitta en dag där du kan ta spårvagnen och besöka Alcatraz fängelset.

En samling texter om resor finns här resebeskrivning.se.